Контакт информации

Адреса:
Огњан Прица 27/1
1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389(0)2 2784380
Мобилен 1: +389(0)70 341990
Мобилен 2: +389(0)72 236114
E-mail: dr.saska@blagoevski.com.mk
E-mail: dr.mitko@blagoevski.com.mk

Работнo време:
понеделник-петок: 10:00h - 21:00h
сабота:10:00h-14:00h

ТЕЛЕФОН ЗА ИТНИ СЛУЧАЕВИ: +389(0)72 236114


Можност за плаќање на рати без камата преку НЛБ Тутунска БанкаКонтактирајте не

Нашата ординација

imgimgimgimgimgimg

Повеќе...

Контакт информации

Адреса:
Огњан Прица 27/1
1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389(0)2 2784380
Мобилен 1: +389(0)70 341990
Мобилен 2: +389(0)72 236114
Повеќе информации...

Накратко

Ние сме убедени дека во нашиот Центар за Естетска стоматологија и импланти "Д-р Благоевски" во Скопје ќе добиете висок квалитет на стоматолошки третмани и грижа на клиентите како никогаш досега. Нашите стоматолози нудат стручни стоматолошки услуги, вклучувајќи естетска стоматологија... Повеќе...