Нашата ординација

  • Спокојност
  • Нашата клиника дава медицинска гаранција: 10 години на импланти, 5 години на коронки и мостови, 3 години на пломби, корен канали и протези.

  • Сигурни раце
  • Поголем дел од нашите стоматолози се квалификувани во многу престижни универзитети во Европа и имаат повеќе од 7 години работно искуство. Некои од нив ги прошириле своите знаења во областа на стоматологијата во Германија и Швајцарија.


  • Врвен квалитет
  • Ние ги користиме најдобрите производи достапни во целиот свет, како што се импланти изработени од страна на лидерите во светот, Германската Компанија ShutzDental Group.


  • Професионалност
  • Англиски и Германски преведувачи ќе бидат со Вас, кои ќе ви поможат при специфични преводи и ќе го направат вашиот престој релаксирачки и удобен колку што е можно повеќе.


  • Безболно искуство
  • Локална и целосна анестезија е вклучена во цената на лекувањето

Нашата ординација

imgimgimgimgimgimg

Повеќе...

Контакт информации

Адреса:
Огњан Прица 27/1
1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389(0)2 2784380
Мобилен 1: +389(0)70 341990
Мобилен 2: +389(0)72 236114
Повеќе информации...

Накратко

Ние сме убедени дека во нашиот Центар за Естетска стоматологија и импланти "Д-р Благоевски" во Скопје ќе добиете висок квалитет на стоматолошки третмани и грижа на клиентите како никогаш досега. Нашите стоматолози нудат стручни стоматолошки услуги, вклучувајќи естетска стоматологија... Повеќе...