Дентален туризам

https://blagoevski.com.mk/wp-content/uploads/2020/12/blagoevski-logo.png
Адреса

ул. Антон Попов 27/1
(Огњан Прица) К. Вода

Поликлиника Благоевски
Жиро сметка: 210 00000000
Банка: Име на банката
Даночен број: 0000000

Работни денови

© 2021 Поликлиника Благоевски

Developed by Anet Network

© 2021 Поликлиника Благоевски

bt_bb_section_top_section_coverage_image