Shërbimet tona mbajnë buzëqeshjen tuaj

Me shume te qeshur, me shume fat

Stomatologji e Përgjithshme

Kontroll

Stomatologji e Përgjithshme

RTG Intraor

Stomatologji e Përgjithshme

Profilaksia lokale e fluorit

Stomatologji e Përgjithshme

Profilaksia lokale e fluorit

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimi i kanaleve rrënjësore

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimi i dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Trajtimin e dhëmbit

Stomatologji e Përgjithshme

Nxjerrja e dhëmbëve

Stomatologji e Përgjithshme

Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj

Stomatologji e Përgjithshme

Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit

Stomatologji e Përgjithshme

Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë

Stomatologji e Përgjithshme

Zbardhja e dhëmbëve

Prosthetics

Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme

Prosthetics

Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje

Prosthetics

Riparimet protetike

Prosthetics

Rebasimi i nënshtruar protezave

Prosthetics

Riparon rimeso

Prosthetics

Kurora metalike qeramike

Prosthetics

Kurora dhe ura jo metalike qeramike

Prosthetics

Bërja e nofullës

Stomatologji estetike

Mbushës buzësh hialuronikë

Stomatologji estetike

Mbushja e brazdave nasolabiale

Punonjesit

Ne jemi ketu per buzeqeshjen tuaj