Нашите услуги и цени


Локација: Кисела вода

Општа стоматологија

Контролен преглед Времетраење: 30 мин.
РТГ интраорална снимка Времетраење: 30 мин.
Локална флуор профилакса Времетраење: 30 мин.
Локална флуор профилакса Времетраење: 30 мин.
Лекување на коренски канали Времетраење: 30 мин.
Лекување на заб Времетраење: 30 мин.
Пломбирање на заб Времетраење: 30 мин.
Екстракција (вадење) на заб Времетраење: 30 мин.
Надградба на забен корен со колче Времетраење: 30 мин.
Ултразвучно чистење на забен камен и полирање Времетраење: 30 мин.
Пескарење на заби до висок сјај Времетраење: 30 мин.
Белење на заби Времетраење: 30 мин.

Протетика

Изработка на тотални и парцијални акрилатни протези Времетраење: 30 мин.
Класични вузил протези и вузил протези со атечмени Времетраење: 30 мин.
Репаратура на протези Времетраење: 30 мин.
Ребазација подлагање на протези Времетраење: 30 мин.
Репаратура на фасети Времетраење: 30 мин.
Металкерамички порцелански коронки Времетраење: 30 мин.
Безметални керамички коронки и мостови Времетраење: 30 мин.
Изработка на вилица Времетраење: 30 мин.

Естетска Стоматологија

Хијалуронски филери на усни Времетраење: 30 мин.
Пополнување на назолабијални бразди Времетраење: 30 мин.
Закажи термин

Известувања


Нема известувања во моментов

Нашиот тим


Д-р Митко Благоевски

Д-р Митко Благоевски

Д-р Сашка Благоевска-Симјаноска

Д-р Сашка Благоевска-Симјаноска

Д-р Лилјана Лаушевиќ

Д-р Лилјана Лаушевиќ

Галерија


За нас

— Poliklinika Blagoevski

Контакт информации


Anton Popov 27/1 (Ognjan Prica)

dr.mitko@blagoevski.com.mk

072236114