Sherbmet tona dhe cmimet


Lokacion: Кисела вода

Stomatologji e Përgjithshme

Kontroll Kohezgjatja 30 minuta
RTG Intraor Kohezgjatja 30 minuta
Profilaksia lokale e fluorit Kohezgjatja 30 minuta
Profilaksia lokale e fluorit Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimi i kanaleve rrënjësore Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimi i dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimin e dhëmbit Kohezgjatja 30 minuta
Nxjerrja e dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Përmirësimi i rrënjës së dhëmbit me kunj Kohezgjatja 30 minuta
Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit Kohezgjatja 30 minuta
Furça e dhëmbëve deri në shkëlqim të lartë Kohezgjatja 30 minuta
Zbardhja e dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta

Prosthetics

Prodhimi i protezave akrilike totale dhe të pjesshme Kohezgjatja 30 minuta
Protezat klasike vuzil dhe protezat vuzil me bashkangjitje Kohezgjatja 30 minuta
Riparimet protetike Kohezgjatja 30 minuta
Rebasimi i nënshtruar protezave Kohezgjatja 30 minuta
Riparon rimeso Kohezgjatja 30 minuta
Kurora metalike qeramike Kohezgjatja 30 minuta
Kurora dhe ura jo metalike qeramike Kohezgjatja 30 minuta
Bërja e nofullës Kohezgjatja 30 minuta

Stomatologji estetike

Mbushës buzësh hialuronikë Kohezgjatja 30 minuta
Mbushja e brazdave nasolabiale Kohezgjatja 30 minuta
Rezervoni terminin tuaj

Lajme


Për momentin nuk ka artikuj

Punonjesit


Д-р Митко Благоевски

Д-р Митко Благоевски

Д-р Сашка Благоевска-Симјаноска

Д-р Сашка Благоевска-Симјаноска

Д-р Лилјана Лаушевиќ

Д-р Лилјана Лаушевиќ

Galeri


Rreth nesh

— Poliklinika Blagoevski

Kontakt per informacione


Anton Popov 27/1 (Ognjan Prica)

dr.mitko@blagoevski.com.mk

072236114